Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Műszempilla

57194145_s.jpgPillasorunk, akárcsak a hajunk cserélődik. Mindenkinek saját ütemében, más-más gyorsasággal. Mivel a szálas szempilla hosszabbítás egyenként a saját pilláinkra van applikálva, ezért azok lassan kipotyognak. Így személyenként változó, de kb. 3-5 hetente esedékes töltéssel folyamatosan vállalható. Azon kívül érdemes még tudni, hogy a ragasztónak ártanak az olajos termékek. Érdemes átnézni a smink cuccokat, arc kozmetikumokat, hogy garantáltan ne használjunk semmi olajos terméket a szemünk környékén. Olykor a bőrünk is jobban zsírosodik, akár hormonális változások következtében, akár erős sport tevékenység okán. Ilyenkor langyos vizes, szempilla samponos vagy babaszappanos lemosással, tisztítással tarthatjuk minél tovább épségben pillasorunkat.

Sokféle szempilla stílus létezik, gyakorlatilag bármi megvalósítható! Azonban van az a hosszúság, vastagság és ív, amelynek az applikációja hosszabb ideig tart bizonyos típusú saját pillák esetében és a tartósságuk sem bizonyul olyan hosszúnak. Ahhoz hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb formát, kérd ki a véleményem, kérdezd meg, mit és miért ajánlok neked. Bízz bennem, a lehető legjobbat ajánlom és készítem el neked! 

A felhelyezést követő 48 órában ne érje víz, vízgőz, hő a szempillákat, mert a speciális ragasztónak ennyi idő feltétlenül kell a megfelelő állapot eléréséhez!

Ne dörzsöljük szemünket, hiszen akkor kitéphetjük saját szempilláinkkal együtt. Későbbiekben pedig semmilyen olajos alapú terméket ne használjunk szemünkre és annak környékére. Kontaktlencse viselése esetén ügyeljen arra, hogy ne a szempilláit húzza, hanem a bőrét. Kis odafigyeléssel lényegesen meghosszabbíthatjuk 3D műszempilláink élettartalmát.

 

Műszempilla ára: 6500.- Ft

Műszempilla 3 hetes töltés: 3800.- Ft

Műszempilla 4 hetes töltés: 4800.- Ft

 

Látni szeretnéd munkáimat?

Tovább a képekre...